Vi går ikke på kompromis
HPC udvikler løsninger, som kunden kan føle sig tryg ved. Effektiv kommunikation er en vigtig forudsætning i erhvervslivet, og it udgør i dag en afgørende grundsten i virksomhedens samlede kommunikationsplatform. Det ved vi hos HPC, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vægt på personlig kontakt og dialog
I HPC lægger vi stor vægt på personlig kontakt og dialog. Hos os handler det i høj grad om at rådgive kunden, mere end det handler om et hurtigt salg. Derfor knytter vi altid kunden til en fast kontaktperson, som indgår i alle faser af rådgivningen. Det giver tryghed og nærvær. Som kunde kan du derfor være sikker på at få netop den løsning, der svarer til dine krav og behov.

Solidt referencegrundlag
HP Consulting har stor ekspertise og et godt referencegrundlag. Vi har gjort det til en dyd at levere professionelle løsninger, der altid virker. Eksempelvis har vi en oppetid på minimum 99,99 %.

Kvalitetsprodukter kombineret med ekstra service
HPC strategi betyder, at der ikke er plads til hurtige slagtilbud og metervarer. Til gengæld garanterer vi en lang række kvalitetsprodukter, der til enhver tid er baseret på den nyeste tilgængelige teknologi. Det er ikke nok at have de bedste varer på hylderne. Gode løsninger kræver efter vores mening en særlig indsats. Derfor arbejder vi hårdt på at give det lille ord 'service' ekstra vægt.

Bedst på alle afgørende parametre
HPC er derfor et godt valg. Vi er ganske enkelt bedre på afgørende parametre som oppetid, sikkerhed, overvågning, fleksibilitet og service. Med andre ord kan du forvente en løsning, der er skræddersyet til dine specielle krav og behov.
123movies