https://fairreplica.com exitreplica.com replica rolex https://www.buybestreplicas.com replica watches replica rolex watches https://fakerolex-watch.com replica watches http://www.replicagreat.com http://stunwatches.com replica watches https://www.watchreplica.cn fake watches rolex replica https://rolexreplica-watch.com replica rolex watches designwatchcopy.net fake rolex replica watches https://www.massreplica.com/

 

ActiveMail er et sikkerhedsprodukt, der giver dig mulighed for at få scannet dine mails eksternt af fem kommercielle antivirusprogrammer.

Udover antivirusprogrammerne benytter vi et såkaldt Pre Virus Recognition System, der ser på mailens udformning. På den måde kan vi stoppe virus, inden der er udsendt en signaturfil fra antivirusproducenten.

Virusfri e-mail med ActiveMail
Med ActiveMail har du større sikkerhed for, at vira bliver fanget på det rigtige tidspunkt, nemlig inden de når at gøre skade. Fordelen ved HPC ActiveMail er dels, at du har op til fem kommercielle antivirusprogrammer der scanner dine indgående mails for vira, og at vi benytter Pre Virus Recognition Systemet.

Hvad er Pre Virus Recognition?
For at forklare hvad Pre Virus Recognition er, må vi først se på, hvad der sker når en ny virus bliver opdaget. Lige så snart en ny virus bliver opdaget begynder anti-virus leverandørerne, at arbejde på højtryk for at finde ud af, hvordan man stopper den. Så snart dette er gjort, bliver virussen navngivet og en signaturfil bliver udgivet. Dette sker som oftest 4 – 24 timer efter virussen er opdaget. Indtil brugeren har lagt denne fil ind i det pågældende anti-virus program, er der fri adgang for den nye virus og den kan inficere alle ikke-opdaterede computere.

Pre Virus Recognition systemet er et unikt intelligent system, der analyserer al e-mail, samt eventuelle vedhæftede filer. Systemet kigger blandt andet efter bestemte mønstre og andre kendetegn i vedhæftede filer og kan på den måde blokere mistænksomme e-mails. Alle blokerede e-mails bliver lagt i karantæne, men kan nemt frigives og sendes til den oprindelige modtager. Når en e-mail har været i karantæne i 24 timer, bliver den igen scannet af vores 5 individuelle virus-scannere. Såfremt den ikke indeholder virus, videresendes den automatisk til den oprindelige modtager.

123movies