https://fairreplica.com exitreplica.com replica rolex https://www.buybestreplicas.com replica watches replica rolex watches https://fakerolex-watch.com replica watches http://www.replicagreat.com http://stunwatches.com replica watches https://www.watchreplica.cn fake watches rolex replica https://rolexreplica-watch.com replica rolex watches designwatchcopy.net fake rolex replica watches https://www.massreplica.com/

 
HPC tilbyder et fleksibelt og stabilt mailhotel, der passer til din virksomheds krav og behov. Som virksomhed er I garanteret sikkerhed i top, fast pris, optimal hastighed og løsninger, der kan skaleres.

Mailhotel
Med et mailhotel opnår jeres virksomhed samme frihed som ved brug af egen mailserver.
Fordelen ved at lade HPC varetage den løbende drift af mailserveren er blot, at I slipper for at investere i ekstra hardware eller dyre licenser.

WebMail
Med Web-mail får du og dine medarbejdere adgang til at læse, sende og redigere e-mails fra en Internetbrowser, uanset hvor i verden I befinder jer.

Spam-filter & virus-scan
Ved hjælp af en konstant opdateret teknologi og software forhindrer HPC så meget SPAM og virus som muligt, inden de når den enkelte medarbejders computer.

Virksomhedens e-mails dirigeres gennem SPAM-filtre og antivirusservere hos HPC.
Disse servere bliver konstant opdateret, så flest mulige uønskede og/eller virusinficerede e-mails filtreres fra.

Back-up
Der tages dagligt back-up af alle mailkonti, så alle vigtige informationer er sikrede og ikke går tabt, hvis din computer skulle gå ned. Samtlige systemer kører på UPS (batteri) og dieselgenerator.
123movies