https://fairreplica.com exitreplica.com replica rolex https://www.buybestreplicas.com replica watches replica rolex watches https://fakerolex-watch.com replica watches http://www.replicagreat.com http://stunwatches.com replica watches https://www.watchreplica.cn fake watches rolex replica https://rolexreplica-watch.com replica rolex watches designwatchcopy.net fake rolex replica watches https://www.massreplica.com/

 
Mere web med mindre besvær
Du har muligvis været i samme situation som mange andre - nemlig at der er problemer med at få opdateret din virksomheds website. Det behøver ikke at være svært at få et velfungerende og opdateret website, blot du selv eller en anden fra din virksomhed kan stå for opdateringen. Det er oven i købet billigere i længden.

Hvad tilbyder vi?
HPC tilbyder brugervenlige og professionelt udviklede totalløsninger, som gør det nemt for dig at holde kunder og ansatte opdaterede via Internettet.

HPC's mission er nemlig at hjælpe virksomheder til at kunne klare sig selv, når de skal på nettet. Vores løsninger er udviklet i et Content Management System - OnlineWeb, som enhver med it-kendskab på brugerniveau kan lære at administrere og opdatere på under en dag.

Design
For alle opgaverne gælder det, at HP Consultings grafiske designere sørger for at indbygge din virksomheds eksisterende design med websitets grundlæggende skabelon, så du nemt kan komme videre med dine opdateringer.

Hvilken løsning skal jeg vælge?
HPC tilbyder forskellige standardløsninger, som alle indeholder en helt grundlæggende funktionalitet, der gør dit website funktionsdygtigt fra dag et.
Afhængigt af din virksomheds behov kan du enten vælge at tilkøbe enkeltmoduler eller anskaffe den af vores standardløsninger, der matcher netop jer.

Skab din egen side
Med OnlineWeb er det muligt at skabe dit firmas rammer til både Inter- og intranet og samtidig skabe dig et hurtigt overblik over de informationer, der er mest relevante for dig. Hyppige opdateringer, nye tiltag og specialtilretninger til netop din virksomhed og/eller branche indfries let med OnlineWeb.

Med OnlineWeb får du adgang til HP Consultings Content Management System, der er med til at fremtidssikre investeringen i din virksomheds webløsning.


Standardsystem med fleksibel tilpasning
OnlineWeb kan opfylde langt de fleste krav og ønsker til professionelle webløsninger.

OnlineWeb åbner op for at implementere et ubegrænset antal sider og kan med fordel anvendes til webløsninger, der opererer med forskellige sprogversioner. Alt indhold kan kopieres fra en løsning til en anden, hvorved der både spares tid og penge.

Ved at bruge OnlineWeb afskaffes risikoen for, at der skal opstå flaskehalse i vedligeholdelsen af websitets informationer. Den indbyggede brugerstyring kontrollerer enkelt, hvem der må hvad på sitet.


Hotline support
Med OnlineWeb kan du ringe og få svar på langt de fleste problemstillinger med det samme.
OnlineWeb er løsningen, der samler trådene i din virksomheds kommunikation. Det er hurtigt at skabe overblik over de informationer og værktøjer, der er mest relevante for den enkelte bruger gennem Content Management Systemet.
123movies