HPC leverer en bred vifte af professionelle løsninger rettet mod erhvervslivet.

Vi stiller krav til vores ydelser og produkter
Vores backbone, routere og andet teknisk udstyr bruges kun i erhvervsløsninger. Som erhvervskunde opnår du derfor større sikkerhed og fleksibilitet. Foruden at vi som ren erhvervsudbyder kan opretholde et højt serviceniveau. HPC arbejder kontinuerligt på at være de bedste på afgørende parametre som oppetid, sikkerhed, overvågning, fleksibilitet og service.

Det drejer sig om godt købmandskab, og derfor har vi opstillet en lang række krav, som alle vores ydelser og produkter lever op til. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har desuden direkte adgang til DIX, og vores unikke backbone sikrer optimal kapacitet. For at kunne levere løsninger, der lever op til erhvervslivets skærpede krav, har vi et af Danmarks mest avancerede og sikre IT-miljøer.

Sikkerheden er i top, så du undgår datatab
Sikkerhed er et gennemgående tema i al teknologi, derfor er sikkerheden i top hos HP Consulting. Alle data og applikationer afvikles fra dublerede diske (RAID), således at datatab undgås, og til de fleste af vores løsninger tilbyder vi automatisk backup af data, samt scanning virus.

Vil du modtage materiale eller ønsker du at blive kontaktet af en rådgiver?
 Jeg vil downloade materiale
 Jeg ønsker at blive ringet op

Optimal service betyder, at kunden altid er i centrum
At være kunde hos HPC er en professionel oplevelse. Alle vore kunder har én fast kontaktperson. Det giver et tættere kundeforhold og sikrer, at kunden altid er i centrum. Vi lægger vægt på at levere de rigtige løsninger til kunderne. Sammen finder vi den løsning som imødekommer din virksomheds krav og behov.
123movies